خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید نظارت بر نانوایی‌ها در اردبیل/آرامش روانی مردم رویکرد اساسی

مهر | بازار، استان‌ها | دوشنبه، 19 اردیبهشت 1401 - 15:46
اردبیل - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: افزایش قیمت در تأمین آرد و عرضه نان مردم وجود ندارد و ما با تشدید نظارت ها اجازه سیاسی بازی با قوت غالب مردم را نخواهیم داد.
نان،آرد،تخلفات،صادقي،تشديد،جلوي،تأمين

به گزارش خبرنگار مهر، رامین صادقی بعدازظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با تشدید نظارت‌ها اجازه سیاسی بازی با قوت غالب مردم را نمی‌دهیم، اظهار کرد: آرد مورد نیاز نانوایی‌ها به صورت کامل تأمین شده و هیچ‌گونه افزایش قیمت در تأمین آرد و عرضه نان مردم وجود ندارد.
وی به فعالیت شبانه روزی ۱۲ نانوایی در سطح شهر اشاره کرد و گفت: با اینکه به اندازه کافی نان و آرد در سطح شهرها و روستاها وجود دارد، نانوایی‌ها موظفند در ساعات مقرر پخت نان انجام دهند تا اهالی از صف بستن در جلوی نانوایی‌ها پرهیز کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: هیچ دغدغه‌ای در زمینه تهیه نان در استان وجود ندارد و مردم بدون توجه به شایعات به تناسب نیاز روزانه خود نان تهیه کنند، متولیان امر نیز با تشدید نظارت‌ها و کنترل‌ها سعی می‌کنند تا جلوی تخلفات احتمالی گرفته شود.
صادقی به ثبت برخی تخلفات در روزهای اخیر و بسته شدن برخی نانوایی‌ها به دلیل تخلفات مکرر اشاره کرد و ادامه داد: کم فروشی، فروش خارج از شبکه و احتکار آرد در برخی از انبارها و نانوایی‌ها از جمله این تخلف بوده که با گزارش‌های مردمی و حضور بازرسان با نانوایی‌های متخلف نیز برخوردی جدی انجام شده است.