خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب یک نانوایی به علت توزیع خارج از شبکه آرد سهمیه ای در ملارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 اردیبهشت 1401 - 10:06
ملارد- دادستان عمومی و انقلاب ملارد از پلمب یک واحد نانوایی به علت توزیع خارج از شبکه آرد سهمیه ای در این شهرستان خبر داد.
صنفي،واحدهاي،شهروندان،قانوني،واحد،فعاليت،گزارش،ملارد،اقدامات

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جهانشیری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران ضمن اعلام هشدار جدی به واحدهای صنفی و نانوایی‌های متخلف اظهار داشت: در شرایط اقتصادی که نوع دوستی و همراهی با مردم ضرورت دارد از هرگونه اقدامات غیر قانونی و کسب پول حرام خودداری ورزیده و بر اساس سوگند شرعی و قوانین فعالیت کنید.
جهانشیری از پلمپ یک واحد صنفی و نانوایی به دلیل تخلفات خبر داد و افزود: این واحد صنفی حسب گزارش بازرسان با سو استفاده از موقعیت شغلی اقدام به توزیع خارج از شبکه آرد سهمیه شهروندان می کرده است.
دادستان عمومی و انقلاب ملارد بیان داشت: همچنین واحد صنفی یاد شده با عدم فعالیت در ساعات مقرر به جهت زیاده خواهی و سودجویی صرفاً مدت کوتاهی به فعالیت و پخت نان مشغول بوده است.
وی با اشاره به لزوم برخورد با این گونه جرایم گفت: در جهت حفظ و مراقبت از اموال شهروندان با همکاری فرمانداری ملارد نظارت بر واحدهای صنفی مستمر ادامه داشته و برخورد غیر قابل اغماضی با منفعت طلبی غیر قانونی واحدها انجام خواهد شد.
جهانشیری عنوان داشت: از شهروندان گرامی و تکلیف مدار شهرستان نیز درخواست شده است مشاهدات خود را از اقدامات غیر قانونی واحدهای صنفی به مراجع نظارتی و پلیس محترم اماکن گزارش نمایند.