خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ نان در مازندران گران نمی شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 اردیبهشت 1401 - 09:41
ساری- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: هیچ دستورالعمل و برنامه ای برای تغییر نرخ نان و نان سنتی در استان نداریم و گران نمی شود.
نان،قيمت،كلزا،تومان،استان،آرد

عباسعلی وفایی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز برداشت کلزا از مزارع استان اظهار داشت: برای خرید تضمینی این محصول، ۱۷ مرکز براساس نوع پراکنش در سطح استان و در ۹ شهرستان فعال شدند.
وی ادامه داد: طبق آمار حدود ۹ هزار هکتار از اراضی به کشت کلزا اختصاص پیدا کردند و پیش بینی می‌شود ۱۳ هزار و ۸۰۰ تن محصول از کشاورزان خریداری شود.
وی قیمت هر کیلوگرم کلزا با دو درصد ناخالصی و ۱۰ درصد رطوبت ۱۵ هزار تومان اعلام کرد و درباره شایعاتی مبنی بر افزایش نرخ نان در استان گفت: با توجه به اینکه در زمینه قیمت نان صنعتی حجیم شاهد تغییرات قیمتی در آرد و گندم هستیم، قیمت هر کیلوگرم گندم دو هزار ۷۰۰ تومانی به ۱۲ هزار تومان تغییر یافت در نتیجه قیمت آرد نیز به کیلویی ۱۵ تا ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان تغییر کرده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران ادامه داد: دولت سیاست‌ها و برنامه‌هایی را برای جبران هزینه‌هایی دارد و در مازندران هیچ برنامه و دستورالعملی برای تغییر نرخ نان نانوایی‌ها یا نان سنتی نخواهیم داشت و روند به قیمتی مدیریت می‌شود تا نان با قیمت کنونی به مردم عرضه شود.