خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منصوریان: بازی سختی مقابل فولاد داریم

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 18 اردیبهشت 1401 - 21:59
سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: بازی بسیار سختی مقابل فولاد داریم و به نوعی یک دربی را در پیش داریم.
بازي،تيم،اميدوارم،نكونام،هوادار،منصوريان،آبادان،هواداران،سرمربي

به گزارش مشرق، علیرضا منصوریان، سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در نشست خبری پیش از دیدار با فولاد گفت: بازی خیلی سخت و مهمی در پیش داریم و به نوعی یک دربی داریم.
فولاد تیم خیلی خوبی است و در آسیا نماینده کشورمان به حساب می‌آید و خداراشکر با صدرنشینی از گروهش صعود کرده است و بابت این موفقیت به نکونام تبریک می‌گویم.
وی اشاره کرد: در بازی رفت بازی پایاپایی را در اهواز انجام دادیم و تا دقیقه ۹۰ هر دو تیم شانس گل‌زنی داشتند.
می‌دانیم با چه تیم زیرک و باهوشی بازی داریم و بچه‌ها را برای این بازی آماده کردیم.
وقتی یک روز بازی ما با شهر خودرو عقب افتاد یک روز ریکاوری ما عقب افتاد ولی خداراشکر دراین مدت بچه‌ها را آماده این بازی کردیم.
بچه‌های ما می‌دانند که این بازی برای آبادان چقدر مهم است.
امیدوارم با توجه به زمان بازی مسئولان استانی اجازه حضور هواداران را هم بدهند.
سرمربی صنعت نفت گفت: فکر می‌کنم این بازی ۱۰۰ دقیقه طول می‌کشد.
در آنالیز این بازی خیلی وسواس به خرج دادیم، حتی بیشتر از استقلال و پرسپولیس چون تجربه بازی تیم‌های نکونام با دیگر تیم‌ها نشان می‌دهد باید بدون اشتباه بازی کنیم.
امیدوارم هر تیمی که بیشتر تلاش می‌کند بتواند مزد تلاشش را بگیرد.
۳ امتیاز این بازی برای ما خیلی مهم است.
امیدوارم به این مهم دست پیداکنیم.
منصوریان درباره غایبان تیمش اشاره کرد: حامدی‌فر را به دلیل محرومیت و بختیاری را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم.
محمود مطلق هم بلاتکلیف است و نمی‌دانیم باید بازی دهیم یا خیر ولی سایر بازیکنان سرحال هستند.
وی درباره اینکه برخی از بازی‌ها در استان خوزستان با حضور هواداران برگزار می‌شود و برخی دیگر خیر، اضافه کرد: ماکه تاکنون هوادار در ورزشگاه نداشتیم و فکر می‌کنم اداره بهداشت و مسئولین بلندپایه شهر اجازه دهند می‌توانیم ۲ هزار هوادار داشته باشیم و این خیلی خوب می‌شود.
با این وجود تصمیم‌گیری قطعی با شورای تامین و استانداری است.