خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملک سلمان راهی بیمارستان شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 18 اردیبهشت 1401 - 11:59
ملک سلمان، پادشاه ۸۶ ساله عربستان سعودی که ماه مارس به بیمارستان رفته بود بار دیگر برای انجام معاینات پزشکی وارد بیمارستانی در جده شد.
ملك،سلمان،سلطنتي،ديوان

برای دومین بار در ۵ ماه گذشته
دیوان سلطنتی عربستان روز شنبه از ورود ملک سلمان بن عبدالعزیز به بیمارستان برای معاینه خبر داد.
دیوان سلطنتی عربستان بدون توضیح بیشتر اعلام کرد که ملک سلمان برای انجام برخی آزمایشات بالینی وارد بیمارستان تخصصی ملک فیصل در جده شده است.
ملک سلمان به تازگی در نماز عید فطر در مسجد الحرام حضور داشته است و چند روز قبل پذیرای رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در جده بود.
ملک سلمان ۸۶ ساله است و گزارش‌ها از وخامت حال او در سال‌های گذشته افزایش یافته است؛ در ماه مارس گذشته نیز دیوان سلطنتی عربستان اعلام کرد که ملک سلمان تحت معاینات پزشکی قرار گرفته است.