خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افراط‌ و‌ تفریط آزاردهنده کمیته اضطرار آلودگی هوا در اعلام تعطیلی مدارس!/ اعلام تعطیلی در دقیقه 90- اخبار فرهنگیان و مدارس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 اردیبهشت 1401 - 09:34
امروز لحظه‌ای که دانش‌آموزان وارد مدرسه شدند، اعلام شد که مدارس به دلیل آلودگی هوا تعطیل است! اعلام تعطیلی پس از حضور دانش‌آموز و معلم در مدرسه! این در حالیست که 20 فروردین امسال و در شرایطی که تهران بدترین شرایط آلودگی را داشت، مدارس را تعطیل نکردند
مدارس،اعلام،تهران،ابتدايي،شرايطي،هوا،آلودگي،حضور

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با تصمیم کمیته اضطراری آلودگی هوا و اعلام معاون عمرانی استانداری تهران، مدارس ابتدایی و پیش دبستانی‌های استان امروز یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 پس از حضور دانش‌آموزان و معلمان در مدارس، تعطیل اعلام شد!
نکته عجیب و بسیار قابل تامل در این تعطیلی، اعلام دیرهنگام آن بود یعنی زمانی که تمام دانش‌آموزان ابتدایی و معلمان انها در مدرسه حضور یافته بودند!
هم‌اکنون بسیاری از شهروندان ضمن اعتراض به این شیوه از اطلاع‌رسانی و اعلام تعطیلی مدارس ابتدایی می‌گویند: دقیقاً لحظه‌ای که دانش‌آموزان وارد مدرسه شدند، اعلام کردند که مدارس ابتدایی به دلیل آلودگی هوا تعطیل است، این چه شیوه تصمیم‌گیری و اطلاع رسانی است، لااقل یک ساعت زودتر خبر میدادند که دانش‌آموزان و خانواده‌ها سرگردان نشوند!
تماس مسئولان مدارس با والدین برای تحویل فرزندانشان به آنها باعث سردرگمی اولیای دانش‌آموزان به ویژه والدین شاغل شده است و برخی از آنها هم‌اکنون در محل کار حضور دارند و امکان مراجعه به مدارس ندارند بنابراین تعداد زیادی از دانش‌آموزان هم‌اکنون در مدارس حضور دارند!
اینگونه تصممیات مستلزم برنامه‌ریزی‌های مناسب و اطلاع‌رسانی به‌موقع است تا نارضایتی و سردرگمی مردم را رقم نزند.
از سوی دیگر، هم‌اکنون میانگین شاخص آلودگی هوا بر روی عدد 196 است که با وجود تکرار چنین شرایطی در گذشته استانداری تهران، تعطیلی مدارس را اعلام نکرده بود!
20 فروردین امسال و در شرایطی که تهران به دلیل گرد و غبار بسیار شدید یکی از آلوده‌ترین روزهای خود را تجربه می‌کرد، استانداری تهران، مدارس را تعطیل اعلام نکرد و همین موضوع انتقادات بسیاری به ویژه از سوی اعضای شورای شهر تهران به همراه داشت.
این در شرایطی است که مدارس تجربه دو ساله استفاده از آموزش مجازی را دارند و می‌توان از این بستر در روزهای آلودگی هوا یا بارش برف استفاده کرد اما مشاهده می‌شود که در چنین شرایطی نیز آموزش مجازی به کار نمی‌آید!
انتهای پیام/