خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظارت بر بازار کالاهای اساسی کرمانشاه به صورت مستمر صورت می‌گیرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 اردیبهشت 1401 - 23:19
کرمانشاه- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه گفت: نظارت بر بازار کالاهای اساسی کرمانشاه به صورت مستمر صورت می‌گیرد.
بازار،استان،كرمانشاه،كالاهاي،اساسي،دارابي

به گزارش خبرنگار مهر، محسن دارابی در هشتاد و پنجمین جلسه کار گروه تنظیم بازار استان کرمانشاه که شامگاه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از وظایف مهم ستاد تنظیم بازار تأمین به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، قیمت گذاری کالاها و نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی است که به منظور بهبود کسب و کار و ارائه خدمات مناسب به شهروندان صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به وضعیت بازار و ضرورت برقراری آرامش در بین مردم، افزود: نظارت دقیق بر بازار و رصد قیمت‌ها به صورت مستمر باید مورد توجه و به صورت ویژه بازرسی‌ها از بازار صورت گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تصریح کرد: برای ممانعت از افزایش غیر قانونی و بی ضابطه قیمت‌ها روز یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه به صورت ویژه بازرسی از تمامی صنف‌ها در تمام شهرستان‌های استان کرمانشاه در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر با حضور تمامی کارکنان صنعت، معدن و تجارت برگزار می‌شود.
دارابی با بیان اینکه مردم نباید هیچ گونه نگرانی در خصوص تأمین کالاهای اساسی را داشته باشند، خاطر نشان کرد: طی هماهنگی‌های انجام شده میزان ذخایر کالاهای اساسی در انبارهای استان به میزان مناسب و قابل قبولی بوده و در حال حاضر توزیع این کالاها در شبکه‌های تعریف شده در حال انجام است.