خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاهبردار ۳۵ میلیاردی در بجنورد دستگیر شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 19 اردیبهشت 1398 - 23:52
بجنورد- فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای با ۳۵ میلیارد ریال در بجنورد خبر داد.
كلاهبرداري،شهروندان،مظاهري،كارآگاهان،پرونده،اظهار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علیرضا مظاهری اظهار کرد: در پی اعلام چندین مورد شکایت مبنی بر اینکه فردی با هویت معلوم اقدام به کلاهبرداری از چند شهروند در سطح استان کرده که بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
مظاهری با بیان اینکه کارآگاهان با انجام یکسری اقدامات فنی و پلیسی و بررسی اظهارات شاکیان پرونده موفق شدند فرد مورد نظر را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کنند، افزود: این فرد در تحقیقات به عمل آمده اعلام کرد که از شهروندان مبالغی را برای خرید ارز ارزان قیمت دریافت می کرده و سپس متواری می‌شد.
وی با اشاره به اینکه این فرد تا کنون از ۱۰ نفر از شهروندان به این روش کلاهبرداری کرده است، گفت: در مجموع مبلغ کلاهبرداری این فرد از شهروندان ۳۵ میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی اظهار کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.