خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر کشور: بازسازی واحدهای مسکونی سیل زده پایان سال 1398 به اتمام می‌رسد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 19 اردیبهشت 1398 - 22:25
معاون عمرانی وزیر کشور گقت: مرمت و بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در سیل تا پایان سال 1398 و تعمیر واحدها طی 2ماه آتی به اتمام می‌رسد.
مناطق،بازسازي،كشور،روستايي،عمراني،معاون،ساخت،شهري،امور

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی جمالی‌نژاد عصر امروز در کارگروه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده در اراک با اشاره به راه‌اندازی سامانه سراسری سجا اظهار داشت: سامانه سجا در راستای احصای اطلاعات مربوط به فعالیت‌های وزارتخانه‌های مختلف برای بازسازی مناطق زلزله زده در روزهای آینده رونمایی و راه اندازی می‌شود.
وی افزود: گزارش لحظه‌ای استان‌های مختلف در مورد پیشرفت انجام عملیات اجرایی، بازسازی، تکمیل پرونده ساخت و ساز مناطق با برنامه‌ قرارگاه انجام می‌شود.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور افزود: سیل امسال خسارت بسیار زیادی را در سطح کشور به‌وجود آورده و بیش از 20 استان کشور را درگیر کرد.
جمالی‌نژاد ادامه داد: قرارگاه سازندگی تشکیل تا با فرماندهی واحد مراحل بازسازی مناطق سیل‌زده زودتر انجام شود.
وی بیان کرد: اقدامات بازسازی مناطق سیل‌زده در قالب 3 بخش حمایتی، ساختاری، برنامه‌ای و حمایتی است.
بازسازی مناطق سیل‌زده در شرایط فعلی اقتصادی کشور کار بسیار سختی بوده بنابراین باید از پتانسیل‌های داخلی استفاده کرد.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور عنوان کرد: با توجه به حضور جدی و به موقع مسئولان در مدیریت بحران سیلاب انتظار همین امر برای بازسازی مناطق سیل‌زده می‌رود.
جمالی‌نژاد افزود: بیشترین حجم خسارت ناشی از سیل اخیر متوجه استان‌های گلستان،خوزستان و لرستان بوده و اولویت ما، کمک به این مناطق و ساخت مسکن برای مردم سیل‌زده است.
وی ادامه داد: یکی از پتانسیال‌های خوب خیران هستند گه بهره‌گیری از آنان لازم و ضروری است.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور خاطر نشان کرد: هفته گذشته هیئت دولت دو مصوبه در زمینه کمک به بازسازی منطقه‌های سیل‌زده و ضررهای کشاورزان داشته است.
جمالی‌نژاد تصریح کرد: استان مرکزی به دلیل مدیریت به موقع و سریع، خسارات کمتری به نسبت استان‌های دیگر دید.
وی بیان کرد: باید از پتانسیل‌های اعتباری دولت و خیران حوزه مسکن ک مدرسه‌سازی برای اقدامات عمران و ساخت و ساز مناطق سیل‌زده کشور استفاده شود.
انتهای پیام/ن