۲.۶ تن خمیر مرغ غیرمجاز در مازندران معدوم شد
ساری- رئیس اداره نظارت بر اچرای استاندارد مازندران گفت:در بازرسی کارشناسان از شرکتهای تحت پوشش تولید و بسته بندی فرآوردههای گوشتی استان، مقدار ۲.۶ تن خمیر مرغ غیرمجاز کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن خالقی اظهار داشت: در هنگام بازرسی کارشناسان این اداره کل از سه شرکت تحت پوشش تولید و بسته بندی فرآوردههای خام منجمد گوشتی، مقدار دو هزار و ۶۵۰ کیلو گرم خمیر مرغ غیر مجاز کشف و ضبط شد که در این ارتباط با هماهنگی اداره کل دامپزشکی مازندران و پس از اخذ مجوزهای قضائی، بخشی از محموله که قابلیت مصرف دامی و طیور داشتند در مراکز مجاز به ضایعات مفید و مصرف دام و طیور تبدیل شد.
وی افزود: همچنین مابقی که دارای آلودگیهای مشخص بوده اند در یکی از کشتارگاههای استان با رعایت موازین بهداشتی و ایمن معدوم شدند.
خالقی با اشاره به این که استاندارد در راستای حفظ سلامت و امنیت جامعه به ویژه در رصد و پایش مستمر محسوس و نامحسوس تولید کنندگان فرآوردههای غذایی، از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و با متخلفان برخورد قانونی صورت میگیرد، افزود: استفاده و نگهداری هرگونه خمیر مرغ برای تولید فرآوردههای خام منجمد (همبرگر و کباب لقمه) حسب دستورالعملهای استاندارد غیر مجاز و ممنوع بوده و در صورت مشاهده این فرآورده، سریعاً ضبط و جمع آوری میشود.