خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لرستان درگیر گرد و غبار/ هجدهمین روز آلوده هم رقم خورد

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 اردیبهشت 1401 - 11:12
خرم‌آباد- مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان با اشاره به استمرار پدیده گرد و غبار در استان گفت: امروز هجدهمین روز آلوده لرستان طی امسال است.
لرستان،هواي،وضعيت،شرايط،استان،سالاروند

به گزارش خبرنگار مهر، علی سالاروند امروز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پدیده گرد و غبار در استان لرستان اظهار داشت: در حال حاضر هوای اکثر شهرهای استان لرستان آلوده ۲ الی ۵ برابر حد مجاز است.
وی عنوان کرد: بر این اساس وضعیت کیفی هوای شهرستان دورود در شرایط خطرناک و شهرستان‌های ازنا، الیگودرز، بروجرد و کوهدشت و رومشکان در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان افزود: همچنین وضعیت کیفی هوای شهرستان‌های خرم آباد، چگنی، سلسله، دلفان و پلدختر در شرایط ناسالم قرار دارد.
سالاروند گفت: توصیه می‌شود با توجه به آلودگی هوا همه افراد جامعه و به طور ویژه سالمندان، کودکان و افراد دارای بیماری‌های قلبی و عروقی و تنفسی از تردد غیر ضرور در فضای باز خودداری کنند و در زمان حضور در فضای باز از ماسک استفاده کنند.
وی بیان داشت: تا امروز هجده روز آلوده طی سال ۱۴۰۱ در استان لرستان ثبت شده است.