خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعدیل ثروت در جامعه اسلامی از اثرات انفاق به دیگران است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 19 اردیبهشت 1398 - 20:12
امام جمعه اسبق جیرفت با اشاره اینکه انفاق و کمک به دیگران در سبک زندگی اسلامی باید مورد توجه قرار گیرد گفت: تعدیل ثروت در جامعه اسلامی و جلوگیری از بخل، تکاثر و ثروت‌اندوزی از اثرات انفاق به دیگران است.
انفاق،خداوند،بندگان،قرآن،اشاره،زندگي،مال،روزي،عسكري،مومنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری عصر امروز در آئین جمع‌خوانی قرآن کریم در سومین روز ماه مبارک رمضان در حسینه ثارالله شهر کرمان با اشاره به سبک زندگی اسلامی برگرفته از آیات قرآن اظهار داشت: خداوند در قرآن مومنان را به کمک و انفاق به دیگران سفارش کرده است.
وی با بیان اینکه خداوند در آیه 254 سوره بقره مومنان را خطاب قرار داده و فرموده است «ای کسانی که ایمان آورده‌اید از آنچه که روزی شما کرده‌ایم انفاق کنید» گفت: انفال تنها مختص مال نیست و آبرو، جایگاه، حیثیت و موقعیت و ...
همه اینها به نوعی روزی خداوند به بندگان است.
امام جمعه اسبق جیرفت افزود: خداوند در قرآن به بندگان سفارش کرده که از فرصت دنیا برای انفاق به دیگران استفاده کنید پیش از آنکه روزی فرا رسد که در آن نه بیع و نه شفاعتی در کار است مگر به اذن خداوند.
وی با اشاره به فواید و اثرات انفاق در زندگی اجتماعی افراد بیان کرد: انفاق از انباشت ثروت جلوگیری کرده و باعث تعدیل ثروت می‌شود تا مالی را که خداوند به بندگان عطا کرده است در جایی که نیاز است و برای رفع نیاز دیگران استفاده شود.
عسکری با بیان اینکه انفاق اثرات تربیتی نیز برای انفاق کننده به همراه دارد افزود: انفاق مانع بخل، تکاثر، ثروت‌اندوزی و انباشت مال شده و روحیه ایثار و فداکاری را در وجود افراد تقویت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه انفاق کننده قبل از انفاق گیرنده از برکات انفاق بهره‌مند می‌شود بیان کرد: خداوند در سوره تغابن به بندگان فرمود تا می‌توانید تقوای الهی داشته باشید، به دستورات الهی عمل کنید و به دیگران انفاق کنید که این به نفع شماست.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه انفاق باعث ازدیاد و برکت در مال می‌شود گفت: در سخنی منتصب به حضرت امیرالمومنین(ع) آمده است که هیچ مالی با انفاق کردن و صدقه دادن کم نشده است.
وی با بیان اینکه هر چه که در زندگی انفاق کنید خداوند جایگزین آن می‌کند افزود: انفاق کردن یکی از نکاتی است که در سبک زندگی اسلامی به آن تاکید شده است.
انتهای پیام/ن