توبیخ 3 استاندار در ترکمنستان به علت کوتاهی در انجام وظایف
رئیس جمهور ترکمنستان سه نفر از مدیران مناطق مختلف ترکمنستان را به دلیل انجام نادرست وظایف رسمی، کوتاهی در اجرای برنامه ملی روستایی توبیخ کرد.

رئیس جمهور ترکمنستان سه نفر از مدیران مناطق مختلف ترکمنستان را به دلیل انجام نادرست وظایف رسمی، کوتاهی در اجرای برنامه ملی روستایی توبیخ کرد.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس، «سردار بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان سه نفر از مدیران مناطق ترکمنستان را به دلیل انجام نادرست وظایف رسمی، کوتاهی در اجرای برنامه ملی روستایی توبیخ کرد.
«یاز محمد قربانوف» و «دوران بردی آنابردیف» استاندارهای استانهای آخال و مرو به دلیل انجام نادرست وظایف رسمی، کوتاهی در اجرای برنامه ملی روستایی و «نظرمراد نظر مرداف» استاندار استان تاشائوز نیز به دلیل اختلال در کشت برنج توبیخ شدند.
رئیس جمهور ترکمنستان در خصوص عملکرد استانداران این مناطق بر کاهش سرعت ساخت و ساز تاسیسات صنعتی و اجتماعی، ساختمانهای مسکونی، تاسیسات تصفیه آب و زهکشی در چارچوب برنامه ملی روستایی و برنامه اجتماعی و توسعه اقتصادی کشور برای سال 2019-2025 تاکید کرد.
انتهای پیام/