خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بورل: نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا هفته آینده برگزار خواهد شد

مهر | بین‌الملل | جمعه، 16 اردیبهشت 1401 - 16:18
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به عدم تمایل برخی کشورهای این اتحادیه به اعمال تحریم ها برضد روسیه، گفت در صورت عدم اجماع در این زمینه، جلسه وزرای خارجه هفته آینده برگزار می شود.
اتحاديه،اروپا،روسيه،تحريم،اعمال،خارجي،نفت،بورل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز جمعه اعلام کرد در صورتی که کشورهای این اتحادیه تا آخر هفته بر سر تحریم نفتی روسیه به توافق نرسند، نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا هفته آینده برگزار خواهد شد.
بورل بار دیگر تاکید کرد که به دستیابی به راه حلی مشترک اعتقاد دارد، زیرا همه کشورها در وضعیت یکسانی نیستند و باید به سرعت به توافق رسید.
کمیسیون اروپا در نظر دارد تغییراتی را در برنامه تحریم خود بر نفت روسیه برای جلب نظر کشورهایی مانند مجارستان، اسلواکی و جمهوری چک که مایل به اعمال تحریم ها نیستند، اعمال می کند.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر اعلام کرده بود که این اتحادیه امیدوار است در نشست بعدی شورای روابط خارجی خود، بسته ششم تحریم‌ها را برضد روسیه تصویب کند.
«اورسولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا نیز گفته بود که اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از بسته جدید و ششم تحریم‌ها برضد روسیه، ممنوعیت مرحله‌ای واردات نفت روسیه را به اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند.
وی در این باره گفته بود که این اتحادیه خرید نفت خام روسیه را ظرف شش ماه و محصولات پالایش شده را تا پایان سال متوقف خواهد کرد.
اتحادیه اروپا همراستا با آمریکا و دیگر هم پیمانان غربی، تحریم‌های متعددی از جمله تحریم واردات سوخت‌های فسیلی از روسیه را بر ضد مسکو به بهانه عملیات نظامی این کشور در اوکراین اعمال کرده است.