خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"افت تحصیلی و چاقی" نتیجه دوری دانش‌آموزان استان گیلان از مدرسه اعلام شد- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 16 اردیبهشت 1401 - 15:54
گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: دوری از محیط مدرسه در دوران کرونا سبب افت تحصیلی بسیاری از دانش‌آموزان شد که باید جبران شود.
دانش،ايجاد،تحصيل،فائزي،ميل،نماز،معلم،پرورش،اشاره

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، محمد فائزی امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی امام خمینی(ره) رشت اظهار داشت: ماموریت امروز آموزش و پرورش تنها ارائه دانش نیست بلکه آماده کردن فرد برای عمل به دانسته‌ها است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به پیچیدگی کار و رفتار معلمان تصریح کرد: یک معلم موفق، معلمی نیست که فقط دارای دانش است و دانش خود را در کلاس ارائه می‌کند لذا او باید احساس متناسب با دانش را در فرد ایجاد کند و خواستن و میل به دانش آموختن را در دانش‌آموز ایجاد کند.
فائزی افزود: معلم باید بتواند در کنار آموختن نماز، میل نماز خواندن را در دانش‌آموز و میل به درس خواندن را در او ایجاد کند و این کار راحتی نیست از طرفی دانش‌آموزی که در مقاطع پایین‌تر عشق به درس و تحصیل داشته باشد در مقاطع بالاتر نیز مشکلی در تحصیل نخواهد داشت.
وی به حضور دانش‌آموزان در مدارس پس از دو سال دوره سخت کرونا و محدودیت‌ها اشاره کرد و گفت: در این مدت آسیب‌هایی ایجاد شد و برخی دانش‌آموزان به‌خاطر تحرک کمتر چاق‌تر شدند و به‌دلیل دور بودن از محیط مدرسه و عدم دریافت مهارت‌های ارتباطی، شاهد افت تحصیلی برخی دانش‌آموزان بودیم.
فائزی با بیان اینکه دیدار چهره به چهره معلم و دانش‌آموز در ایجاد علاقه و انگیزه برای تحصیل موثر است که در فضای مجازی میسر نبود ابراز داشت: خوشبختانه با هماهنگی مدیران مدارس و معلمان، ضرورت حضور در مدرسه بیشتر مطرح شد و در تلاش هستیم که عقب‌ماندگی دانش‌آموزان در تحصیل را به طریق مختلف جبران کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به مشارکت خیران در رفع مشکلات فضاهای آموزشی گفت: گره‌های بزرگی به دست توانای خیران بزرگوار باز شده است و هرکسی که به نحوی در این مسیر ورود کرده در حقیقت به جریان تعلیم و تربیت کمک کرده است.
انتهای پیام/612/ن