خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰ تن روغن خوراکی احتکار شده در بلوچستان کشف شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 اردیبهشت 1401 - 12:30
زاهدان - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف بیش از۴۰ تن روغن خوراکی احتکاری در بازرسی از ۲ منزل مسکونی در شهرستان نیک‌شهرخبر داد.
انتظامي،پليس،مأموران،بلوچستان،قاچاق،كشف،احتكار،طاهري،مايع،سي ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان نیک‌شهر با اشراف اطلاعاتی خود از دپو و احتکار مقادیر زیادی کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی در دو منزل مسکونی در شهرستان مذکور مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران انتظامی پس از بررسی موضوع و اطمینان از صحت خبر به همراه مأموران اداره صمت، در بازرسی از این دو منزل ۴۰ تن روغن خوراکی احتکار شده کشف کردند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ارزش کالای احتکاری کشف شده برابر اعلام نظر کارشناسان ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است، اظهار داشت: ۲ نفر در این رابطه دستگیر و پس از تکمیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
طاهری با بیان اینکه احتکار کالا از عوامل اصلی اخلال در بازار و نظام اقتصادی کشور است، بر عزم جدی پلیس در برخورد با این پدیده شوم تأکید و از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود را در این خصوص با تماس ۱۱۰ در اختیار پلیس بگذارند.
۴۵ تن گاز مایع قاچاق در بلوچستان توقیف شد
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در تشریح خبر دیگری بیان کرد: روز گذشته مأموران انتظامی شهرستان دشتیاری در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور مواصلاتی چابهار- دشتیاری به دو دستگاه کشنده بونکر دار مشکوک و آنها را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از خودروهای متوقف شده ۴۵ تن و ۵۰۰ کیلوگرم گاز مایع قاچاق و فاقد هرگونه مدرک قانونی کشف شد.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به شناسایی ۲ فرد متخلف در این رابطه و معرفی آنها به مراجع قضائی، تصریح کرد: ارزش ریالی محموله گاز مایع کشف شده بنابر اعلام نظر کارشناسان شرکت پالایش و پخش فرآورده‌ای نفتی ۸ میلیارد ریال برآورد شده است.
طاهری با تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با باندهای سازمان یافته قاچاق سوخت و سرمایه‌های ملی کشور، از شهروندان خواست: اخبار و اطلاعات خود را در این خصوص از طریق ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.