خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۷۱ درصدی بارندگی در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 اردیبهشت 1398 - 17:32
شهرکرد- مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از افزایش۲۷۱ درصدی بارندگی در چهارمحال و بختیاری نسبت به سال زراعی گذشته خبر داد.
چهارمحال،بختياري،زراعي

مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه وضعیت بارش در سال زراعی جاری استان چهارمحال و بختیاری مطلوب شده است، عنوان کرد: از ابتدای ماه آبان سال گذشته تاکنون بارش‌های تأثیر گذاری در چهارمحال و بختیاری انجام شده است.
شاهرخ پارسا با اشاره به میزان بارش‌ها، بیان کرد: میانگین وزنی بارندگی چهارمحال و بختیاری در سالجاری ۸۲۱ میلی متر است.
وی تصریح کرد: میزان بارندگی سال زراعی جاری چهارمحال و بختیاری نسبت به سال زراعی گذشته حدود ۲۷۱ درصد افزایش یافته است.
مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: میزان بارندگی سال زراعی جاری چهارمحال و بختیاری نسبت به میانگین بلند مدت دوره مشابه ۴۴ درصد افزایش داشته است.
وی عنوان کرد: میزان بارندگی سال زراعی جاری چهارمحال و بختیاری نسبت به سال زراعی کامل ۴۲ درصدافزایش بارندگی دارد.