لزوم بهره گیری از روش های جدید برای حل مشکل پسماند گیلان
رشت- استاندار گیلان با اشاره به پیگیری رفع مشکل سراوان به صورت جدی و جهادی، گفت: باید به دنبال روش های جدید و به صرفه تر برای حل مشکل پسماند باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی ظهر پنجشنبه در جلسه کارگروه مدیریت پسماند گیلان با بیان اینکه حل مشکل پسماند سراوان همواره دغدغه وی بوده است، اظهار کرد: معضل پسماند سراوان یکی از مهمترین چالشهای استان گیلان است که باید با انجام اقدامات مؤثر و عملی برطرف شود.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پسماند سراوان از سوی نهاد ریاست جمهوری مصوب شد، تصریح کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان آن تاکنون تخصیص یافته است.
وی با تاکید بر تزریق برنامه محور منابع اعتباری و انجام کار کارشناسی، بیان کرد: برخی از شهرداریها علیرغم برخورداری از منابع مرتبط با پسماند، متأسفانه بیتالمال را معطل نگهداشته و هزینه نمیکنند که فرمانداران باید با جدیت به این مسئله ورود کنند.
عباسی با اشاره به سفر رئیس سازمان شهرداریهای کشور و تکمیل قرارداد راهاندازی خطوط ۳ و ۴ سایت بازیافت لاکان، گفت: طبق برنامه تا پایان اردیبهشت ماه باید خط ۳ و یک ماه پس از آن خط ۴ این سایت راهاندازی و تمامی زبالههای ورودی پردازش و بازیافت شوند.
استاندار گیلان با بیان اینکه ارائه نظرات غیرکارشناسی مشکل سراوان را تشدید کرده و موجب آزرده خاطر شدن مردم میشود، افزود: از صبوری و همراهی چندین ساله مردم سراوان قدردانی میکنیم و به آنها قول میدهیم که با جدیت به دنبال رفع معضلات باشیم.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای آب و فاضلاب و برق استان برای تسریع در بهرهمندی مردم این منطقه و روستاهای همجوار از نعمت آب شرب لولهکشی و برق پایدار موظف شدند، ادامه داد: گروهی از کادر پزشکی هم در منطقه سراوان مستقر میشوند تا به صورت میدانی، سلامت مردم را بررسی کنند.
عباسی با بیان اینکه پیگیری رفع مشکل سراوان به صورت جدی و جهادی میشود، بیان کرد: بسیاری از کشورها امروزه زباله را بسته بندی میکنند و ما نیز باید به دنبال روشهای جدید و به صرفه تر برای حل مشکلات پسماند باشیم.
وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی تفکیک زباله از مبدا، گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم مشکل ۳۸ ساله سراوان را تا پایان سال ۱۴۰۱ رفع کنیم.