خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تنها راه مبارزه با قاچاق، گرانی نیست!

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 14 اردیبهشت 1401 - 14:47
یک عضو ‌کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: با قاچاق و هدر رفت ‌یارانه آرد باید مبارزه شود، اما باید فکری هم به حال مردم و مستضعفین کنیم.
آرد،مبارزه،بازار،قيمت،قاچاق

به گزارش مشرق، علی حدادی نماینده مردم طالقان، ساوجبلاغ، چهارباغ و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توییتر، نوشت:
‌ «در آزاد سازی ‌قیمت آرد صنعتی نه تنها اطلاع رسانی و اقناع درستی صورت نپذیرفت، بلکه تا کنون راهی برای جبران آن نیز از سوی دولت دیده نشده است.
اهتمام دولت به استفاده از رسانه جمعی برای آگاه‌سازی و اقناع‌سازی مردم عزیز به شدت احساس می‌شود.

با قاچاق و هدر رفت ‌یارانه آرد باید مبارزه شود، اما باید فکری هم به حال مردم و مستضعفین کنید.
تنها راه مبارزه با قاچاق، گرانی نیست.
آیا فکری هم برای ‌نظارت بر بازار و کنترل قیمت ها در بازار شده است؟
مبارزه با احتکار لازم است.»
حذف تخصیص ارز ترجیحی برای آرد مختص به صنایع منجر به افزایش قیمت ماکارانی و سایر نان های صنعتی در سطح بازار شده است.
عده ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این روند انتقاد داشته و تاکید کردند که نباید با افزایش قیمت کالاها فشار مضاعفی بر مردم تحمیل گردد.