کالاهای اساسی در قالب طرح ضیافت در زنجان توزیع شد
رئیس جهاد کشاورزی زنجان گفت: در قالب طرح ضیافت در محل نمایشگاه کاسپین 10 روز پیش از آغاز ماه رمضان توزیع برنج، قند و شکر انجام شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، امیر مقدم امروز در دومین جلسه شورای اداری شهرستان زنجان اظهار داشت: در قالب طرح ضیافت ماه مبارک رمضان، در محل نمایشگاه دائمی کاسپین، محصول برنج به صورت هر کیلو مبلغ 7 هزار و 400 تومان عرضه شد به غیر از این مقدار توزیع 76 تن محصول برنج، توسط هفت عامل، فروشگاههای بزرگ در سطح کشور توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه کل سهمیه استان زنجان 195 تن است که تاکنون توزیع شده است، گفت: در قالب طرح ضیافت ماه مبارک رمضان، علاوه بر تامین شکر صنوف قنادان و نانوایان و شکلات سازیها و سایر صنوف، این محصول به مبلغ 3450 تومان بین مردم توزیع شد.
رئیس جهاد کشاورزی زنجان افزود: 60 تن شکر، به بیش از 100 فروشگاه خواروبار فروشی که زیر نظر اتحادیه خواروبار فروشی هستند، به منظور بسط و توسعه توزیع در محلات شهر و نیز دسترسی آسان تر مردم، تحویل داده شد.
وی با اشاره به اینکه مقدار 25 تن، توسط 13 مشاور توزیع اقلام مرتبط با ماه مبارک رمضان، صورت گرفته است، بیان کرد: همچنین سهمیههایی به تعاونیهای روستایی سهرین، تعاون روستایی دیزج اختصاص داده شده است.
مقدم با بیان اینکه مصرف سرانه شکر در ایران 66 گرم است، یعنی به ازای هر نفر ایرانی، در طول سال، مصرف 30 کیلوگرم شکر وجود دارد، بیان کرد: برای هر ایرانی مقدار 40 کیلوگرم شکر در نظر گرفته شده است؛ علاوه بر این بستههای حاوی قند سه کیلوگرمی نیز در قالب طرح ضیافت بین مردم توزیع شد.
انتهای پیام/ح