خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۴ درصد واحدهای مسکونی روستایی در اردبیل مقاوم سازی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 اردیبهشت 1401 - 14:53
اردبیل- مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل با اشاره به ادامه روند بهسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی گفت: ۶۴ درصد واحدهای مسکونی روستایی در اردبیل مقاوم سازی شد.
مسكوني،واحد،طرح،مسكن،پروژه،استان،هادي،بنياد،نفر

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد سبحانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۶۴ درصد واحدهای مسکونی روستایی در اردبیل مقاوم‌سازی شده و ادامه روند بهسازی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی را در سطح استان شاهد هستیم.
وی سهمیه تخصیصی طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی را در سال گذشته سه هزار و ۶۴۱ واحد مسکونی اعلام کرد و گفت: تاکنون پایان کار ۷۶۷ واحد مسکونی صادر شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل در مورد تهیه طرح هادی و بازنگری آن در روستاها بیان کرد: از یک‌هزار و ۸۴۹ روستای دارای سکنه استان، یک‌هزار و ۱۷ روستا بالای ۲۰ خانوار هستند که در ۱۸۰ روستای زیر ۲۰ خانوار نیز تهیه طرح هادی انجام شده است که در این طرح تعداد ۴۰ پروژه زیرسازی و آسفالت، ۱۴ پروژه سنگ فرش، شش پروژه جدول‌گذاری، هفت پروژه دیوار حائل و دو پروژه احداث کانال سنگی با همت بنیاد مسکن و دهیاری روستاها در حال اجرا است.
سبحانی با بیان اینکه ۲۶۶ روستا در مرحله بازنگری طرح هادی قرار گرفتند، افزود: طرح هادی ۱۵۶ روستا نیز در حال بازنگری بوده و در مجموع ۲۶۹ روستا نیازمند بازنگری طرح هادی هستند و سند مالکیت برای ۱۰۴ هزار املاک روستایی صادر شده و در ۴۶۴ روستای استان و ۲۳ شهر سند مالکیت تک برگی به روستاییان صادر می‌شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه تعداد سهمیه تخصیصی تفاهم نامه برنامه و بودجه در قالب مسکن محرومان در سال گذشته تعداد سه هزار واحد مسکونی بوده که تاکنون پایان کار ۲ هزار و ۹۰۶ واحد صادر شده است، گفت: سهمیه خانواده‌های دو معلول ۱۰۶ واحد و تفاهم نامه ایتام کمیته امداد و بهزیستی ۲۳ واحد مسکونی است و سهمیه تفاهم نامه مشترک با بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی ۶۴۰ واحد مسکونی است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل در مورد «طرح نهضت ملی مسکن» خاطرنشان کرد: روند اجرایی در ۱۵ شهر با ظرفیت ساخت ۲ هزار و ۹۲۵ واحد مسکونی در حال انجام است.
سبحانی تعداد متقاضیان ثبت‌نام شده در سامانه را بیش از ۳۴ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: تعداد واجدین شرایط ۲۵ هزار و ۴۲۲ نفر و مجموع افراد مراجعه‌کننده و تشکیل پرونده ۱۲ هزار و ۲۶۴ نفر است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: از این تعداد تاکنون بیش از هشت هزار و ۱۳۱ نفر افتتاح حساب کرده و واریزی تخصیص پروژه نیز برای ۲ هزار و ۹۲۵ نفر در سطح استان انجام شده است.