خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند تحول بنیادین در راستای ارتقای جایگاه معلمان اجرایی شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 اردیبهشت 1401 - 13:47
اردستان-مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: یکی از ارکان تحول سند تحول بنیادین، نیروی انسانی است و باید در راستای ارتقای جایگاه معلمان اجرایی شود.
سند،معلم،بنيادين،معلمان،تحول،دولت،دوران،پرورش،آموزش،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی پیش از ظهر یکشنبه در جشنواره سپاس معلم در اردستان اظهار داشت: سند تحول بنیادین یکی از ارکان اساسی قانون آموزش و پرورش است که طبق فرموده رهبر انقلاب باید خوب اجرا شود, متأسفانه با تدبیر دولت سابق سند تحول بنیادین کنار گذاشته شد و سند دیگری که با فرهنگ و مذهب ما ناهماهنگ بود جایگزین سند تحول بنیادین اصلی شد.
وی افزود: یکی از ارکان سند تحول بنیادین نیروی انسانی است و لازم است که این سند در راستای ارتقای جایگاه معلم اجرا شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تاکید کرد: بحث رتبه بندی برای افزایش ارتقای جایگاه معلمان و کیفیت آموزشی است و باید نگرش مردم و جامعه و همچنین مسئولان این گونه باشد که معلم با سایر کارمندان ادارات تفاوت دارد.
وی با اشاره به اینکه اواخر دولت قبل قصد اجرای ناقص موضوع را داشتند، گفت: تخصیص ۲۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای سه سال رتبه بندی در دولت قبل بین مجلس و شورای نگهبان رفت و برگشت نشد تا اینکه در دولت جدید اعتبار ۳۸ هزار میلیارد تومانی برای آن اختصاص یافت.
ابراهیمی در خصوص فعالیت معلمان در دوران کرونا خاطرنشان کرد: رشادت و تلاش معلمان در طول دوران دو سال کرونا قابل ستایش است، در دوران کرونایی یک روز نشد که کلاس تعلیم و تربیت تعطیل شود و حتی همکاران از روی تخت‌های بیمارستان نیز کلاس‌های درس را اداره کرده و به تدریس می‌پرداختند.
وی ادامه داد: همه دنیا متوجه این موضوع شده‌اند که هیچ عاملی نمی‌تواند جایگزین نقش معلم در جامعه شود زیرا معلم مربی است و مهارت‌های اجتماعی و زندگی را به متربی و دانش آموز منتقل می‌کند، بنابراین جایگزینی برای معلم وجود ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان تاکید کرد: بسیاری از معلمان برای تدریس از امکانات شخصی استفاده می‌کردند و فعالیت ایثارگرانه دارند و امیدواریم زحمات این تلاش برکت برای خود آنها و خانواده‌ها باشد.