خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات باندینگ تنه درختان نارون در منطقه ۱۹

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 اردیبهشت 1401 - 19:06
شهردار منطقه ۱۹ از آغاز عملیات باندینگ تنه درختان نارون در این منطقه ۱۹ و در راستای پیشگیری از بروز آفت برگخوار درختان خبر داد.
درختان،عمليات،پاشي،روغن،سبز،فضاي،منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی هدایت از آغاز عملیات باندینگ تنه درختان نارون در منطقه ۱۹ در راستای پیشگیری از بروز آفت برگخوار درختان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این عملیات علاوه بر حفاظت درختان در برابر عوامل خسارت‌زا، کنترل بیماری و پیشگیری از شیوع و ازدیاد آن‌ها در سال آینده خواهد بود.
شهردار منطقه ۱۹ ادامه داد: این عملیات با نظارت کارشناسان مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز با استفاده از سموم استاندارد و پودر مل که تنه درختان را به فاصله یک متر از طوقه به محلول مورد نظر آغشته می‌کنند تا از شیوع آفات نباتی در فصل گرم سال جلوگیری شود.
وی با اشاره به اهمیت نگهداشت شهر بویژه فضای سبز در ادامه از آغاز عملیات روغن پاشی درختان منطقه در راستای دفع آفات و مبارزه با بیماری‌های گیاهی خبر داد.
به گفته هدایت با توجه به لزوم روغن پاشی درختان در فصل تابستان این عملیات با رعایت کامل اصول فنی به صورت شبانه در معابر اصلی و بوستان‌های محله در حال اجرا است و کارشناسان مرکز تحقیقات آموزش و مشاوره فضای سبز به طور مستمر بر اجرای اصولی و صحیح عملیات اجرایی روغن پاشی نظارت دارند.