سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۵۳۲ بیمار جدید کرونایی/ ۱۱ نفر دیگر فوت شدند

مهر | سلامت و پزشکی | شنبه، 10 اردیبهشت 1401 - 14:18
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در کشور فوت شدند.
بيماران،نفر،شهرستان،وضعيت،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، از دیروز تا امروز ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۹ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۶۵۳ نفر رسید.
متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۸۳ نفر رسید.
در شبانه روز گذشته ۲۱ استان کشور هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ را ثبت نکرده اند و ۹ استان فقط یک مورد، مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا داشته اند و فقط در استان آذربایجان غربی، ۲ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۹۸۳ هزار و ۵۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۹۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۱ میلیون و ۱۱۶ هزار و ۷۸۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.