سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مالکان منچسترسیتی در کالچو هم تیم می‌خرند- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 10 اردیبهشت 1401 - 12:58
گروه اماراتی که باشگاه منچسترسیتی تنها یکی از دارایی آنهاست آماده اضافه کردن یک تیم فوتبال دیگر به تیم‌های زیرمجموعه این گروه هستند.
باشگاه،سيتي،پالرمو،مالكيت،انتقال،سهام،فوتبال

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه گاتزتا دلواسپورت ایتالیا اعلام کرد که داریو میری رئیس باشگاه پالرمو که مالک 80 درصد از سهام این باشگاه نیز هست، آماده فروش بخش اعظم سهام خود به گروه فوتبال سیتی شده است، گروهی که مالک باشگاه منچسترسیتی و 9 باشگاه دیگر در نقاط مختلف جهان است.
دو طرف از مدتی قبل مذاکرات خود را آغاز کرده‌اند و گویا نتیجه این مذاکرات به گونه‌ای پیش رفته است که عقد قرارداد انتقال مالکیت باشگاه به طرف اماراتی به زودی صورت خواهد گرفت.
داریو میری بخش اندکی از سهام خود در پالرمو را حفظ خواهد کرد و بعد از انتقال مالکیت هم در نقش یکی از مدیران اجرایی به فعالیتش ادامه خواهد داد.
رقمی که گروه فوتبال سیتی برای خرید پالرمو می‌پردازد در حدود 6 میلیون یورو است و انتظار می‌رود که ارزش این باشگاه به تدریج افزایش پیدا کند به خصوص اگر این تیم در پلی‌آف صعود به سری B موفق شود.
باشگاه‌های ملبورن سیتی استرالیا، نیویورک سیتی آمریکا و مونته‌ویدئو سیتی اروگوئه جز دیگر تیم‌های زیرمجموعه گروه فوتبال سیتی است.
هواداران پالرمو اکنون امیدوارند که با انتقال مالکیت باشگاه، بودجه قابل توجهی به خزانه این باشگاه برای خرید بازیکن تزریق شود و باعث بازگشت آنها به سری A شوند.
انتهای پیام/