خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ میلیون خانوار مستاجر در کشور وجود دارند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 10 اردیبهشت 1401 - 12:23
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ۶ میلیون خانوار مستاجر در کشور وجود دارند که دولت باید برای کنترل بازار اجاره مسکن امسال برای ودیعه مسکن برنامه ریزی کند.
تسهيلات،پرداخت،وديعه،اجاره،مسكن

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد
آقای سید البرز حسینی گفت: متولی پرداخت وام ودیعه مسکن ستاد ملی مقابله با کرونا است و از سال ۹۹ که پرداخت وام ودیعه مسکن به تصویب رسید، این تسهیلات توانست نقش موثری در بهبود وضعیت بازار اجاره داشته است.
به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس در شرایط کنونی ۶ میلیون خانوار مستاجر در کشور وجود دارند که با پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و همچنین افزایش میزان ودیعه، شاهد بهبود وضعیت بازار اجاره خواهیم بود.
او می‌گوید: در سال گذشته با وجود آنکه میزان تسهیلات اجاره بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان بود، اما تعداد زیادی از ثبت کنندگان موفق به دریافت تسهیلات اجاره نشدند.
در صورتی که تسهیلات ودیعه امسال هم پرداخت شوند، باید برنامه ریزی برای پرداخت این تسهیلات صورت گیرد.
از سال ۹۹ پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن برای حمایت از مستاجران آغاز شده بود و در سال گذشته میزان تسهیلات در تهران به ۷۰ میلیون تومان رسید که برای پرداخت آن ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود.