خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یهودیان هیچگاه از ضدیت با اسلام و مسلمین دست بر نمی دارند

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 اردیبهشت 1401 - 16:24
سروآباد- رئیس دادگستری سروآباد گفت: یهودیان هیچگاه از ضدیت با اسلام و مسلمین دست بر نمی دارند و دوست دار مسلمانان نمی شوند.
قدس،روز،عاصمي،يهود،الاسلام،حجت،سروآباد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام فرهاد عاصمی روز جمعه در مراسم راهپیمایی روز قدس شهرستان سروآباد اظهار کرد: قوم یهود خود را نژاد برتر خداوند در زمین می‌دانند ولی امروز می‌بینیم که آنها در برابر جریان مقاومت کم آورده اند.
وی افزود: امروز جریان مقاومت بسیار قوی‌تر شده و همین امر موجب ترس و وحشت رژیم غاصب صهیونیستی شده است.
رئیس دادگستری شهرستان سروآباد خاطرنشان کرد: خداوند متعال در آیه ۸۲ سوره مائده می‌فرماید که «اهل ایمان و قوم یهود امکان ندارد در یک سنگر باشند» و این فاصله هیچ وقت پر شدنی نیست چون اهل یهود هیچگاه از ضدیت با اسلام و مسلمین دست بر نمی‌دارد و همیشه در فکر ضربه به اسلام است.
حجت الاسلام عاصمی افزود: رژیم غاصب صهیونیستی بیش از ۷۰ سال است که در فلسطین کودکان را می‌کشد و خانه فلسطینیان را ویران می‌کند و زمانی که فهمید نمی‌تواند در برابر موج بیداری اسلامی در منطقه ایستادگی کند، جریان تکفیر را به راه انداخت.
وی خاطرنشان کرد: برپایی راهپیمایی روز جهانی قدس به عنوان تیری در قلب صهیونیست‌ها بوده و ترس و واهمه را در جبهه آنها مسلط می‌کند.
حجت الاسلام عاصمی تصریح کرد: زنده نگه داشتن روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان زمینه ساز اتحاد هرچه بیشتر مسلمانان و آزادی قدس شریف خواهد بود.