خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از انتفاضه فلسطین تکلیف و ماموریت انقلابی است

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 اردیبهشت 1401 - 16:23
گلوگاه - مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران حمایت از انتفاضه را یک تکلیف و ماموریت انقلابی و دینی دانست و گفت: اسرائیل غاصب از صحنه روزگار محوشدنی است.
مقاومت،شيخان،مبارزه،دخانيات،رژيم،جوانان،قدس،هيئت،نايب،مديره، ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شیخان در حاشیه مراسم روز قدس در جمع مردم بهشهر با اشاره به رشادت‌ها و شجاعت‌های مردم مازندران در طول تاریخ انقلاب اسلامی گفت: مازندران دیار علویان، سرزمین شیران و سلحشوران انقلابی و هزاران شهید دفاع مقدس است که در دفاع از نظام و انقلاب از جان و مال خود گذشتند.
مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، اسرائیل غاصب از صحنه روزگار محو شدنی است.
شیخان خطاب به جوانان مؤمن و حزب الهی تصریح کرد: امروز جوانان جبهه مقاومت به نمایندگی از کل مسلمانان جهان اسلام در حال مبارزه هستند و حمایت از انتفاضه آنها، یک تکلیف و مأموریت انقلابی است.
وی با اشاره سخنرانی سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای جوانان فلسطینی در غزه که دیشب به صورت مجازی برگزار شد گفت: این سخنرانی پیام‌های مهمی برای جبهه مقاومت و رژیم غاصب اسرائیل دارد.
مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران مهمترین پیام این سخنرانی را ادامه مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی دانست و گفت: روز قدس که از یادگارهای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام راحل است، موجب وحدت و نزدیکی امت اسلامی شده است.
شیخان گفت: مقاومت امروز به مرحله‌ای رسیده که هیمنه پوشالی گنبد آهنین را درهم شکست و ما می‌بینیم که موشک‌های جبهه مقاومت ضعف و ناکارآمدی این گنبد را آشکارتر ساخته است.
وی با تاکید بر اینکه جهاد، مبارزه و مقاومت تنها راه آزادی ملت فلسطین است، افزود: با وحدت و یکپارچگی صفوف مسلمانان و حمایت از جهاد، مبارزه و مقاومت، پیروزی را محقق خواهد کرد.
شکست و سقوط رژیم اشغالگر قدس قطعی است
مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران افزود: من قاطعانه می گویم که عزم و اراده‌ای که در بین جوانان مبارز فلسطینی و جبهه مقاومت وجود دارد، شکست و سقوط رژیم اشغالگر قدس را حتمی و قطعی کرده است.
شیخان با اشاره به شهادت روزانه جوانان، زنان و کودکان فلسطینی از سوی این رژیم غاصب افزود: قطعاً این جنایات بی پاسخ نخواهد ماند و پایه‌های لرزان این رژیم با خون جوانان سست‌تر شده است.
وی با تاکید بر اینکه جهاد و مبارزه تا پیروزی ادامه خواهد داشت، افزود: با درایت مقام معظم رهبری نیروی قدس برای پیشقراولی در مبارزه و جبهه مقاومت بنیانگذاری شد که شهید سلیمانی پرچمدار این عرصه بود.
مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران حضور در راهپیمایی روز قدس و حمایت از فلسطین را یک فریضه دانست و افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی هیچ بویی از انسانیت نبردند و مبارزه با آنها تا پیروزی باید ادامه یابد.
شیخان با اشاره به شعار دولت آیت الله رئیسی گفت: عدالت، مبارزه با فقر، فساد، ظلم و تبعیض از شعارهای این دولت است و در این فصل جدید همه باید خادم ملت و مردم باشیم.
وی در بخش پایانی سخنان خود به نامگذاری سال به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: در هفته کارگر قرار داریم و باید قدر دان زحمات این کارگران عزیز باشیم.
مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران اشتغال را یک موضوع بسیار مهم دانست و افزود: امروز در هر خانواده حداقل یک جوان بیکار وجود دارد و باید با ایجاد ظرفیت سازی برای اشتغال در کشور برای این جوانان فکری کرد و یکی از راههای ظرفیت سازی برای اشتغال حضور در میدان‌های تولید است.
شیخان تاکید کرد: باید با بومی سازی و توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای داخل، به خودکفایی برسیم و از وابستگی رهایی یابیم.
وی خطاب به مردم شهرستان گلوگاه گفت: این منطقه حاصلخیز با حضور کشاورزان زحمتکشی است که صنعت دخانیات در این منطقه ریشه دارد.
حجت الاسلام میراحمدی امام جمعه گلوگاه از وی تقدیر و تشکر کرد و گفت: از مدیریت انقلابی و جهادی دکتر شیخان که با رویکردی تحول گرایانه و فساد ستیزی وارد صنعت دخانیات کشور شده، قدردانی می‌کنیم.
همچنین از دیدگاه‌ها و بیانات حماسی و انقلابی دکتر شیخان تقدیر می‌کنیم.