خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه اهواز : منزوی شدن رژیم صهیونیستی یکی از برکات روز قدس است- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 09 اردیبهشت 1401 - 16:13
گروه استان‌ها- امام جمعه اهواز گفت: امام خمینی(ره) با نام‌گذاری روز قدس در ماه مبارک رمضان که برای مسلمین جایگاه ویژه‌ای دارد اجازه فرموشی قضیه فلسطین و قدس را ندادند و نام فلسطین را احیا کردند و منزوی شدن رژیم صهیونیستی یکی از برکات روز قدس است.
قدس،ماه،روز،اهواز،مبارك،فلسطين،عزيزمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام سیدمحمد نبی موسوی‌فرد ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه روز قدس اظهار داشت: حضور مردم روزه دار و انقلابی ایران اسلامی به‌ویژه مردم استان خوزستان و اهواز به ندای امام عظیم الشان و دعوت رهبر معظم انقلاب اسلامی لبیک بلندی دادند.
وی افزود: امام خمینی(ره) با نام‌گذاری روز قدس آن هم در ماه مبارک رمضان که برای مسلمین جایگاه ویژه‌ای دارد اجازه فرموشی قضیه فلسطین و قدس را ندادند و نام فلسطین را احیا کردند.
وی افزود: منزوی شدن رژیم اشغالگر قدس در سطح بین‌المللی و پشتیبانی و حمایت جهانی از مردم مظلوم فلسطین یکی از برکات روز قدس است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد گفت: در ایام پایانی ماه مبارک رمضان که ماه میهمانی خدا است مردم عزیزمان را دعوت می‌کنیم که از برکات این ماه مبارک حداکثر استفاده را کنند.
وی افزود: نماز باشکوه عید سعید فطر روز عید در خیابان‌های روبه‌ری مصلای بزرگ اهواز برگزار خواهد شد و مردم عزیزمان باید براساس فتوای مقام معظم رهبری فطریه امسال را به مبلغ نفری 40 هزار تومان(گندم) پرداخت کنند.
انتهای پیام/ 331/ح