خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسخه‌نویسی الکترونیکی در انحصار شرکتی خاص نیست/ انجام طرح استحقاق سنجی در بخش سرپایی مراکز دولتی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 19 اردیبهشت 1398 - 11:30
موهبتی گفت: اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در انحصار یک شرکت نیست و شرط استاندارد‌ لازم برای مشارکت در آن کافی است.
سلامت،طرح،الكترونيكي،بيمه،نويسي،نسخه،عامل،مدير،اجراي

مدیر عامل بیمه سلامت در گفتگو باباشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
طاهر موهبتی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در گفت ‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تمامی اقدامات برای انجام پروژه نسخه نویسی الکترونیکی با سرعت هرچه بیشتر تا رسیدن به نتیجه مطلوب در حال انجام است و این کار با محوریت اصلی وزارت بهداشت انجام می شود و سازمان بیمه سلامت به عنوان کمک کننده در اجرای این طرح وظایف خود را انجام می‌دهد.
وی ادامه داد: طرح نسخه نویسی الکترونیکی به صورت پایلوت در هر شهرستان از ۳۱ استان کشور در حال انجام است تا مقاومت‌های اجتماعی مردم و جامعه پزشکی سنجیده شود و همچنین در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی حداقل زیرساخت‌های فنی در کشور فراهم شده است.
موهبتی با اشاره به ۸۵ میلیون مراجعه کننده این حوزه افزود: در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی بررسی تغییر رفتارهای‌ مردم و جامعه پزشکی بسیار مهم است و این طرح با دید صرفه جویی در کشور اجرا نمی‌شود بلکه هدف انجام آ‌ن سلامت کار،‌ مشتری مداری و افزایش سرعت اقدامات است.
استحقاق سنجی بیمه سلامت در ۶۰۵ بیمارستان و مرکز درمانی
وی اضافه کرد: طرح استحقاق سنجی در ۶۰۵ بیمارستان در حال انجام است و در حال حاضر این طرح برای خدمات طرح تولید در مراکز دولتی انجام می‌شود.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: شرکت خاصی کار نسخه نویسی الکترونیکی را در دست نگرفته و بیمه سلامت معتقد است که تعدد و تکثر در شرکت‌های فراهم کننده زیرساخت‌های IT برای اجرای پرونده الکترونیکی سلامت مناسب است.
موهبتی گفت: سامانه‌های مختلف به شرط داشتن استعداد‌های لازم می‌تواند برای نسخه نویسی الکترونیکی انتخاب شوند و مسئله مهم این است که این نرم افزار‌ها می‌تواند به خوبی جوابگوی اقدامات مختلف باشد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت یادآوری کرد: مبلغ چهار هزار و ۴۱۲ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای پرداخت بدهی‌ها به ما پرداخت شده که از این مبلغ سه هزار و ۲۷۹ میلیارد تومان به بخش دولتی و بیش از هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به بخش خصوصی بابت مطالباتشان پرداخت شده است.
انتهای پیام/