راهپیمایی روز قدس در 50 نقطه جمعیتی "پایتخت وحدت ایران" آغاز شد- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم
تسنیم
|
استانها
|
جمعه، 09 اردیبهشت 1401 - 10:36
گروه استانها- مردم شیعه و سنی 50 نقطه جمعیتی سیستان و بلوچستان با حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن اعلام حمایت از ملت مظلوم فلسطین، خشم و انزجار خود از جنایات استکبار جهانی و در رأس آن رژییم صهیونیستی را به نمایش گذاشتهاند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مردم روزهدار شیعه و سنی 50 نقطه جمعیتی سیستان و بلوچستان پایتخت وحدت ایران اسلامی امروز با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن اعلام حمایت از ملت مظلوم فلسطین، خشم و انزجار خود را از جنایات استکبار جهانی و در رأس آن رییم صهیونیستی به نمایش گذاشتهاند.
راهپیمایی روز جهانی قدس در زاهدان با تجمع مردمی در میدان «آزادی» از ساعت 10 آغاز شد و در ادامه راهپیمایی کنندگان از میدان آزادی سمت خیابان آزادی و سپس مسجد جامع حرکت خواهند کرد و در نهایت این راهپیمایی با قرائت قطعنامه در مصلی «قدس» پایان خواهد یافت.
انتهای پیام/392/ی