خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار «ابو حمزه» به اسرائیل درباره مسجدالأقصی/رونمایی از پهپاد جدید مقاومت فلسطین- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 08 اردیبهشت 1401 - 20:12
سخنگوی گردان‌های «السلام» ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره ضربه زدن به مسجدالأقصی، از از پهپاد جدید مقاومت به اسم «جنین» رونمایی کرد.
فلسطين،روز،قدس،صهيونيستي،ابوحمزه،مقاومت،پيام،رژيم،ملت،آزادي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از فلسطین الیوم، «أبو حمزه» سخنگوی گردان‌های القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که ضربه زدن به مسجدالأقصی و مقدسات مسلمانان در فلسطینی یعنی گشودن جبهه‌های مختلف و گسترده در برابر رژیم صهیونیستی و نبرد بعدی محدود به مرزهای فلسطین نخواهد بود.
وی طی سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: ما در تجلیات روز جهانی قدس زندگی می‌کنیم، روزی که امام خمینی (ره) به آن به عنوان سرآغازی برای آزادی بیت المقدس فراخواند.
ابوحمزه با اشاره به عادی‌سازی برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی گفت که با وجود این امر، قدرت در مردم و ملتهایی است که از مسیر فلسطین منحرف نمی‌شوند.
وی افزود: ما امروز از پهپاد جنین که در نیروی هوایی مورد بهره برداری قرار گرفته است و رزمندگان ما همچنان در داخل نوار غزه تحت محاصره، به ارتقای آن ادامه می‌دهند، رونمایی می‌کنیم.
ما به عهد و وعده خود تا روز موعود آزادی سراسر فلسطین پایبند خواهیم ماند.
وی از ملت های بیدار و در رأس آنها جمهوری اسلامی ایران که هیچ وقت از حمایت از ملت و مقاومت فلسطین دست برنداشته است قدردانی کرد.
ابوحمزه اظهار داشت: پیام محور مقاومت در فلسطین و خارج از آن در روز قدس پیام آشکاری است و آن اینکه دشمن صهیونیستی، امروز خطری واقعی برای همه بشریت است و نابودی آن به نفع همگان است.
وی اظهار داشت: ما به مبارزه و دفاع از کرامت ملتمان ادامه می‌دهیم و پاسخ هر تجاوزی را خواهیم داد و هرگز از وظیفه ای که به آن ایمان داریم دست برنخواهیم داشت.
انتهای پیام/