خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای پنتاگون: 7 میلیارد دلار تجهیزات آمریکا در افغانستان باقی مانده است- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 08 اردیبهشت 1401 - 13:12
وزارت دفاع آمریکا در گزارشی به کنگره این کشور عنوان کرد که پس از خروج از افغانستان به ارزش 7 میلیارد دلار تجهیزات نظامی در این کشور باقی مانده است.
افغانستان،آمريكا،گفته_بود،تجهيزات،حكومت،دلار

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که تجهیزاتی به ارزش 7 میلیارد دلار که به حکومت سابق افغانستان کمک شده بود اکنون در اختیار حکومت جدید این کشور قرار گرفته است.
این گزارش در حالی است که چندی قبل «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا مدعی شده بود، ارزش تجهیزات برجا مانده آمریکا در افغانستان به 85 میلیارد دلار می‌رسد.
پیش‌تر، «سی ان ان» گفته بود که پنتاگون از سال 2005 تا آگوست 2021 حدود 18.6 میلیارد دلار تجهیزات نظامی به نیروهای مسلح حکومت سابق افغانستان کمک کرده بود.
بر اساس این گزارش، «بخش اعظم این تجهیزات نیازمند حفظ و ترمیم تخصصی است که از سوی شرکت‌های قراردادی وزارت دفاع امریکا تامین می‌شد.»
این اظهارات در حالی مطرح می شود که ژنرال «کنت مکنزی» رئیس ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در یک نشست خبری گفته بود: نظامیان این کشور تجهیزاتی را که نتوانستند با خود از افغانستان ببرند پیش از خروج از کابل تخریب کردند.
وی گفته بود که خودروها و هواپیماها تخریب شده‌‌اند و دیگر کسی قادر به استفاده از آن‌ها نخواهد بود.
انتهای پیام/.