127 بیمار جدید در مراکز درمانی استان خراسان رضوی بستری شدند- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها-رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس گفت: طی یک روز گذشته 127 بیمار جدید مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد 90 نفر متعلق به دانشگاه علومپزشکی مشهد است.
محمد پهلوان کاشی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس، با بیان اینکه خوشبختانه با تلاش مدافعان سلامت،طی یک روز گذشته موردی از فوت بیمار مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به ثبت نرسید اظهارداشت: خوشبختانه در 10روز اخیر در این دانشگاه شش روز بدون فوت ناشی از کرونا گذشته است و به طور حتم تداوم آن با رعایت دستورالعملهای بهداشتی،اجتناب از حضور دورهمیها،استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 279 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که 206 نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس است.
پهلوان کاشی تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا بستری در بخشهای مراقبت ویژه استان را 88 بیمار و سهم دانشگاه علومپزشکی مشهد مقدس از این تعداد را 65 بیمار اعلام کرد و گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده بیشتر بیماران بدحال،افراد واکسن نزده و یا مبتلا به بیماریهای مزمن هستند.
رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس با اشاره به اینکه طی یک روز گذشته 453 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت و یا اورژانس بیمارستانها مراجعه کردند تصریح کرد: عموم مردم در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا به نزدیکترین مرکز درمانی سطح یک و دو مراجعه نمایند و از خود درمانی و مراجعه دیرهنگام پرهیز کنند.
انتهای پیام/281/ی