خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوستیای جنوبی مجوز حضور در جام بین‌المللی کشتی را نگرفت- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 08 اردیبهشت 1401 - 09:53
اوستیای جنوبی قصد حضور در جام بین‌المللی بهشهر را داشت که مجوز خروج از کشور از سوی روسیه برای این ایالت صادر نشد.
تيم،حضور،مجوز،دليل،مسابقات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جام شهید هاشمی‌نژاد 5 و 6 می (15 و 16 اردیبهشت) در رده جوانان در بهشهر برگزار می‌شود.
درحالیکه این رقابت‌ها بین‌المللی است و تاکنون حضور تیم ارمنستان در کشورمان قطعی شده، تیم اوستیای جنوبی نیز قصد شرکت در این تورنمنت را داشت اما به دلیل عدم صدور مجوز خروج از کشور از سوی روس‌ها، حضور این تیم در بهشهر منتفی شد.
به دلیل شرایط جنگی در محدوده روسیه و اوکراین، مجوز خروج تیم اوستیای جنوبی صادر نشد.
پیش از این نیز زمانی که دو کشور ارمنستان و آذربایجان به دلیل مناقشه در محدوده قره‌باغ وارد جنگ شده بودند، برای ارمنی‌ها تحت تدابیر ویژه و با محدودیت‌های فراوان مجوز حضور در مسابقه صادر می‌شد و قهرمانان این کشور صرفا اجازه حضور در مسابقات قاره‌ای و جهانی را پیدا کردند.
اکنون این وضعیت بر تیم ملی کشتی اوکراین نیز حاکم است، آنها هرچند مثل روسیه و بلاروس از شرکت در مسابقات محروم نشده‌اند اما به دلیل شرایط جنگی، تیم مردان‌شان با محدودیت‌های زیادی در مسابقات شرکت می‌کنند و حضور در رقابت‌های بین‌المللی و جهانی برای آنها با اخذ مجوز ممکن است.
انتهای پیام/