سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران با قوت به دنبال ارتقای روابط با پاکستان در تمامی ابعاد است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 08 اردیبهشت 1401 - 00:00
وزیر خارجه گفت: مسائل مختلف و متنوعی برای همکاری در دستور کار داریم و با قوت به دنبال ارتقای روابط در تمامی ابعاد هستیم.
پاكستان،خارجه،روابط،وزير،كشور،تلفني

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه پاکستان:
آقای حسین امیرعبداللهیان گفت: امیدوارم در دوره مدیریت شما در دستگاه دیپلماسی پاکستان شاهد گسترش بیش از پیش مناسبات دو کشور باشیم.
به گفته او، «جمهوری اسلامی ایران و پاکستان امسال هفتاد و پنجمین سالگرد روابط خود را جشن می‌گیرند و این روابط که مبتنی بر اشتراکات گسترده فرهنگی تاریخی و زبانی است، می‌تواند به الگوی روابط بین کشور‌های مسلمان تبدیل شود.»
وزیر خارجه گفت: وظیفه ما ایجاد حمایت‌ها و تسهیلات نوین متقابل است که مورد انتظار رهبران و مردم دو کشور است.
آقای بلاول بوتو زرداری، وزیر خارجه پاکستان گفت: اسلام آباد برای گسترش هرچه بیشتر روابط دوجانبه عزم جدی دارد و امیدواریم با رفع موانع موجود مناسبات اقتصادی دو کشور نیز بیش از بیش گسترش یابد.
وزیر خارجه پاکستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تشکر از تبریک صمیمانه همتای ایرانی خود، به روابط خوب پاکستان با کشور دوست ایران و اشتراکات مردمی، تاریخی و فرهنگی بین دو کشور اشاره کرد.
آقای امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در پایان این گفت‌وگوی تلفنی از آقای بوتو برای سفر به جمهوری اسلامی ایران دعوت به عمل آورد.