سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجیدی: اسم بازی امروز فوتبال نبود و برای الهامی متأسفم- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 07 اردیبهشت 1401 - 23:30
بازیکن تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: قهرمانی نساجی مازندران را به هواداران این تیم تبریک می‌گویم اما به ساکت الهامی نه!
فوتبال،نساجي،الهامي،تبريك،تيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، میثم مجیدی پس از شکست یک بر صفر تیم فوتبال نساجی مازندران مقابل آلومینیوم اراک در فینال جام حذفی فوتبال، اظهار داشت: قهرمانی را به هواداران نساجی و مردم مازندران تبریک می‌گویم، ولی برای ساکت الهامی متأسفم.
در بازی رفت این فصل لیگ برتر، تنشی بین نیمکت‌های دو تیم به وجود آمد که الهامی آنجا گفت بازیکنانم از من فوتبال یاد می‌گیرند، ولی امروز معنی فوتبال را فهمیدیم که قبل از بازی در رختکن ما را بستند.
این کار اسمش فوتبال نبود.
وی افزود: ما نزدیک به شش هفت موقعیت گلزنی داشتیم اما روی یک موقعیت نصف و نیمه توپ وارد دروازه ما شد.
شرمنده هواداران آلومینیوم شدیم.
بار دیگر به مازندرانی‌ها تبریک می‌گویم، ولی به الهامی و مدیریت نساجی تبریک نمی‌گویم.
البته حدادیان مالک باشگاه جای خود دارد.
این کارها زشت بود و در شأن و شخصیت تیم بزرگ نساجی نبود.
انتهای پیام/