خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام بحرینی:ایران دشمن ماست، به آمریکا و اسرائیل اتکا می‌کنیم

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 اردیبهشت 1401 - 10:12
وزیر کشور بحرین با تکرار ادعاهای واهی علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را دشمن درجه یک بحرین خواند.
بحرين،رژيم،ايران،خليفه،آل،امنيت

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری فارس، «راشد بن عبدالله آل خلیفه» وزیر کشور بحرین گفت که دشمن اول، دوم و سوم ما ایران است و ما پس از امضای توافقنامه‌های سازش با رژیم صهیونیستی برای تأمین امنیت خود به این رژیم و آمریکا اعتماد می‌کنیم.
طبق گزارش وبگاه «مرآة البحرین»، آل خلیفه در نشستی با گروهی از بازرگانان آمریکایی که یک ساعت و نیم به طول انجامید، بار دیگر ایران را به انتقال اسلحه و مواد منفجره و تلاش برای حمله پهپادی علیه بحرین و نیز آموزش نظامی شیعیان بحرینی متهم کرد.
وی در خصوص امنیت بحرین نیز گفت که «بحرین کشور کوچکی است و با توجه به نوآوری در عمق امنیتی، استراتژی ما ایجاد لایه‌های امنیتی متعدد است و ما در این زمینه به متحدان خود مانند آمریکا اتکا می‌کنیم و اکنون پس از امضای توافقنامه‌های آبراهام (سازش با رژیم صهیونیستی) لایه جدیدی برای تقویت امنیت ما ایجاد شده است».
وی از توافق بین ایران و آمریکا نیز ابراز نگرانی کرد و مدعی شد «این توافق رژیم تهران را جسور می‌کند.» آل خلیفه همچنین ایران را به دست داشتن در حوادث سال ۲۰۱۱ در بحرین و حمایت از شیعیان این کشور متهم کرد.
انتهای پیام/م