خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به حصول نتایج مثبت در مذاکرات استانبول پیرامون اوکراین امیدواریم

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 اردیبهشت 1401 - 00:24
رئیس جمهور روسیه در دیدار با دبیرکل سازمان ملل در مسکو گفت: مذاکرات استانبول همچنان ادامه دارد و به حصول نتایج مثبت طی آن امیدواریم.
ادامه،اوكرايني،استانبول،پوتين،فاجعه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، رئیس جمهور روسیه در دیدار با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در مسکو گفت: مقامات کی یف به مدت طولانی بر دونباس فشار نظامی وارد کرده و ساکنان آن را تحت محاصره قرار داده بودند.
ولادیمیر پوتین افزود: توافق مینسک تلاشی مسالمت آمیز برای حل و فصل اوضاع در دونباس بود اما اوکراین به آن پایبند نماند.
رئیس جمهور روسیه ادامه داد: ما معتقدیم که خواهیم توانست بحران را از طریق روند دیپلماتیک حل کنیم و به انجام مذاکرات در استانبول ادامه می دهیم اما طرف اوکراینی به اقدامات تحریک آمیز خود ادامه می دهد و فاجعه بوچا را رقم زد.
پوتین گفت: مذاکرات استانبول همچنان ادامه دارد و به حصول نتایج مثبت طی آن امیدواریم.
وی افزود: هیچ گونه اقدامات رزمی در ماریوپل وجود ندارد.
عملیات نظامی در این منطقه خاتمه یافته و نیروهای اوکراینی تسلیم شده اند اما اوضاع در آنجا همچنان پیچیده و چه بسا فاجعه بار است.