خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«طرح سلامت» دوچرخه‌سواری تاییدیه رئیس کمیته پزشکی نداشت- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 06 اردیبهشت 1401 - 14:53
رئیس پیشین کمیته پزشکی ورزشی فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت که «طرح سلامت» این فدراسیون مورد تایید این کمیته نبوده است.
فدراسيون،طرح،كميته،پزشكي،ورزشي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، چند سال قبل طرحی با عنوان «طرح سلامت» توسط فدراسیون دوچرخه‌سواری اجرا شد و حرف و حدیث‌های زیادی را به دنبال داشت.
اتفاقات پیرامون اجرای این طرح به شکلی رقم خورد که اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری در سال 2019 خسرو قمری رئیس وقت فدراسیون را از کلیه فعالیت‌ها محروم کرد؛ زیرا این اعتقاد وجود داشت که نحوه اجرای این طرح به نوعی باعث یک دوپینگ سیستماتیک و اقدامات غیر قانونی می‌شود.
محرومیت قمری تا دو روز قبل از همه مخفی نگه داشته شده بود؛ تا اینکه بالاخره این موضوع منتشر شد و همه در جریان این اتفاقات قرار گرفتند.
یکی از بخش‌های درگیر با این ماجرا کمیته پزشکی ورزشی فدراسیون است.
البته مسئول پیشین این کمیته اعتقاد دارد که کار بر عهده نهاد زیر مجموعه‌اش نبوده است.
دکتر عبدالرضا غفوریان رئیس وقت کمیته پزشکی ورزشی فدراسیون دوچرخه‌سواری در این باره به خبرگزاری تسنیم گفت: طرح سلامت تاییدیه کمیته پزشکی فدراسیون را نداشت.
وی در پاسخ به این سوال که چه کسی مسئول اجرای این طرح در فدراسیون بوده است؟
گفت: محسن سلگی دبیر سابق فدراسیون این مسئولیت را بر عهده داشت.
انتهای پیام/