خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداری تهران چهار اتوبوس به شهرداری حسن آباد تحویل داد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 06 اردیبهشت 1401 - 14:00
یک عضو شورای شهر تهران گفت: راه‌اندازی خط اتوبوس حسن‌ آباد _ فشافویه یکی از درخواست‌های قدیمی مردم بوده است.
تهران،شهرداري،فشافويه،شربياني،بهينه

شربیانی در شصت‌ویکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: هنگامی که برای تهران تصمیم‌گیری می‌کنیم یعنی در مورد ۱۳ میلیون نفر تصمیم‌گیری انجام می‌شود خدمات تهران به حاشیه، یکی از راه‌های مدیریت چالش‌های اصلی شهر تهران قلمداد می‌شود؛ با این نگاه در شورای شهرستان ری تلاش کردیم از ظرفیت شهرداری تهران برای ارائه خدمات به حاشیه آن استفاده کنیم.
او گفت: یکی از درخواست‌های قدیمی مردم حسن‌ آباد- فشافویه راه‌اندازی خط اتوبوس به متروی تهران بوده برهمین اساس این درخواست مردم به شهرداری تهران در اسفندماه انتقال داده شد و از صبح امروز و همزمان با روز حمل و نقل با تحویل چهار دستگاه اتوبوس از سوی شهرداری تهران به شهرداری حسن‌ آباد فشافویه این خط اتوبوس‌رانی ایجاد شد و آغاز به کار کرد لذا از شهرداری تهران برای تحقق این مهم قدردانی می‌کنم.
شربیانی گفت: اگر بتوانیم حمل و نقل عمومی را به نقطه‌ای بهینه برسانیم نقطه‌ای که از لحاظ سرعت و سهولت بهینه باشد حتما بهترین نسخه برای حل معضل آلودگی هوای تهران را پیاده کرده‌ایم که این مهم با برنامه ریزی شورا و شهرداری تهران ان‌شاالله بستر لازمش تا حدودی فراهم شود.