خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسمان بیشتر نقاط خراسان رضوی بارانی می‌شود/وقوع رعد و برق و تگرگ

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 06 اردیبهشت 1401 - 12:35
مشهد ـ کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: طبق پیش‌بینی‌ها چهارشنبه و پنجشنبه بارش رگباری در بیشتر نقاط استان رخ می‌دهد.
استان،رگباري،بارش،سامانه

به گزارش خبرگزاری مهر، رضایی‌پور اظهار کرد: چهارشنبه و پنجشنبه بارش رگباری در بیشتر نقاط استان رخ می‌دهد، هر چند حجم این بارش‌ها زیاد نیست ولی با فعالیت این سامانه بر شدّت و وزش باد افزوده می‌شود و دمای استان تغییر چندانی نخواهد کرد.
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر آسمان در بیشتر نقاط استان نیمه ابری است و با توجه به ورود هوای ناپایدار جنوبی ضمن افزایش ابرناکی، بارش رگباری در جنوب استان رخ خواهد داد و سپس این سامانه با گسترش، نواحی مرتفع نیمه شمالی استان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی گفت: این بارش به شکل رگباری همراه با وقوع رعد و برق و در برخی نواحی مستعد استان به شکل تگرگ است.