خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امنیت موکب های اربعین باید تأمین شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 اردیبهشت 1401 - 23:05
اهواز- استاندار خوزستان با تاکید بر تأمین امنیت مواکب از سوی دستگاه‌های متولی گفت: همه دستگاه‌ها موظف هستند تا فعالیت‌ها را از مراجع رسمی پیگیری کنند.
اربعين،تأمين،خليليان،زائران،استاندار،خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان بعد از ظهر امروز دوشنبه در دومین جلسه ستاد ویژه اربعین حسینی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع اربعین حسینی، این جلسات باید به صورت منظم برگزار شود چرا که به هنگام اربعین با حجمی از مشتاقان زیارت اباعبدالله مواجه خواهیم شد.
خلیلیان در رابطه با چگونگی فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این زمینه افزود: تصمیمات با مشورت کارگروه‌ها اعمال و اربعین امسال باید به بهترین شکل ممکن برگزار شود تا زائران با خیالی آسوده تردد کنند.
وی در خصوص تأمین احتیاجات زائران بیان کرد: اقدامات لازم در خصوص تأمین آب، یخ و… از طریق کمیته زیرساخت‌ها انجام و امنیت مواکب باید از سوی دستگاه‌های متولی تأمین شود.
استاندار خوزستان تصریح کرد: عملیات مربوط به دو بخش چذابه و شلمچه از هم جدا است که در این راستا باید فردی را به عنوان مسئول در این مناطق مستقر کرد تا کارها را پیگیری کند.
استاندار خوزستان تاکید کرد: همه دستگاه‌ها موظف هستند تا فعالیت‌ها را از مراجع رسمی پیگیری کنند.