خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی شهرداری گرگان در بازی نخست فینال- اخبار والیبال

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 05 اردیبهشت 1401 - 22:30
تیم شهرداری گرگان در بازی نخست فینال لیگ برتر بسکتبال مقابل ذوب آهن اصفهان به پیروزی رسید.
شهرداري،بازي،گرگان،فينال،كوارترهاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم‌های ذوب آهن اصفهان و شهرداری گرگان در بازی نخست از سری فینال لیگ برتر بسکتبال، امروز دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 به مصاف هم رفتند که این بازی با حساب 72 بر 64 به سود شهرداری به پایان رسید.
شهرداری گرگان در کوارترهای اول و سوم، 20 بر 19 و 24 بر 11 برنده شد و نتیجه کوارترهای دوم و چهارم، 17 بر 16 و 17 بر 12 به سود ذوب آهن بود.
ارسلان کاظمی 16 امتیاز و 10 ریباند برای تیم اصفهانی و پری پتی 32 امتیاز، 7 ریباند و 6 توپربایی برای شهرداری گرگان داشتند.
بازی دوم فینال، چهارشنبه برگزار خواهد شد.
سری فینال لیگ برتر بسکتبال به صورت 3 پیروزی از 3 بازی برگزار می‌شود.
پیش از این تیم‌های شیمیدر قم و نظم آوران سیرجان، بدون برگزاری دیدار رده بندی به عنوان سومی مشترک رسیدند.
انتهای پیام/