خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمان: اجرای «اینستکس» بیش از پیش‌بینی‌ها طول کشید

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 23:02
سخنگوی دولت آلمان اذعان کرد که اجرایی شدن «اینستکس» طولانی‌تر از پیش‌بینی‌ها شده است.
آلمان،اجرايي،سخنگوي،ثبت،اروپا

به گزارش مشرق به نقل از یورونیوز، استفان زایبرت سخنگوی دولت آلمان اذعان کرد که اجرایی شدن ایجاد کانال مالی برای ارتباط ایران و اروپا طولانی‌تر از پیش‌بینی‌ها شد.
سخنگوی دولت آلمان در این خصوص با طرح ادعایی عجیب مدعی شد: در حال حاضر باید آخرین اقدام‌های لازم برای این اجرایی شدن این همکاری انجام شود.
این موضوع شامل ایران برای انجام اقدام‌های لازم از طرف خودش هم می‌شود.
گفتنی است، سازوکار حمایت از مبادلات تجاری موسوم به «اینستکس» توسط آلمان، فرانسه و انگلیس، اوایل فوریه سال ۲۰۱۹ (بهمن ۱۳۹۷) نهایی و ثبت شد.
مقر این گروه در پاریس فرانسه است، مدیریت اجرایی آن را آلمان بر عهده دارد، بریتانیا نیز رئیس کمیته نظارت است.
این درحالیست که ۳ ماه پس از ایجاد دفتر اروپائی اینستکس، شرکت ایرانی آن نیز ۲۹ آوریل (۹ اردیبهشت) نیز به ثبت رسید؛ اما اروپا کماکان در خصوص تعهدات خود تعلل می کند.