خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای چهار نمایش در تئاترشهر از سر گرفته شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 05 اردیبهشت 1401 - 14:38
مجموعه تئاترشهر با اجرای چهار اثر نمایشی، این روز‌ها پس از تعطیلی‌ شب‌های قدر میزبان مخاطبان تئاتر است.
تئاتر،نويسندگي،مخاطبان،بليت،فروردين،كارگرداني،تالار

نمایش «دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد» به نویسندگی شهرام رحیمیان و کارگردانی هادی مرزبان از هفتم فروردین اجرای خود را در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر آغاز کرده؛ این نمایش طی هفته جاری از ساعت ۲۰:۳۰ با مدت زمان ۹۵ دقیقه و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان میزبان مخاطبان تئاتر است.
در این نمایش حامد کمیلی، کامبیز امینی، علی خازنی، محمدرضا بختیاری، سامان تیرانداز و بهنام تشکر (در نقش دکتر محمد مصدق) به عنوان بازیگر حضور دارند.
در تالار چهارسو هم نمایش «هملت پشتکوهی» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشتکوهی که از ۱۴ فروردین روی صحنه رفته، ساعت ۲۰:۱۵ با مدت زمان ۸۰ دقیقه و قیمت بلیت ۷۰ هزار تومان همچنان میزبان مخاطبان تئاتر است.
در تالار قشقایی نیز تئاتر «خُماری» به نویسندگی و کارگردانی امین بهروزی و بازی سهیلا گلستانی، محسن حسن زاده، پردیس شیروانی، محمدرضا نجفی، ایمان دبیری که از روز چهاردهم فروردین به صحنه رفته، ساعت ۲۰:۱۵ با مدت زمان ۷۵ دقیقه و قیمت بلیت ۶۰ هزار تومان پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.
تئاتر «فریاد خاموش» به نویسندگی محمدرضا عطایی‌فر و کارگردانی محمد هادی عطایی که از روز بیست و سوم فروردین روی صحنه است، این هفته هم ساعت ۱۸:۴۵ به مدت زمان ۵۵ دقیقه و قیمت بلیت ۴۰ هزار تومان میزبان مخاطبان در تالار سایه تئاتر شهر خواهد بود.