خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوکراین به اظهارات وزیر خارجه اتریش واکنش نشان داد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 05 اردیبهشت 1401 - 12:59
وزارت خارجه اوکراین با اشاره به اینکه این کشور تاوان بسیار سنگینی برای اشتباهات کشورهای اروپایی پرداخته است، دیدگاه وزیر خارجه اتریش درباره عضویت کی یف در اتحادیه اروپا را کوته بینانه خواند.
اوكراين،اتحاديه،اروپا،خارجه،وزير،اتريش،عضويت،اظهارات،روز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، اوکراین نسبت به اظهارات روز گذشته «الکساندر شالنبرگ» وزیر خارجه اتریش مبنی بر مخالفت کشورش با پیوستن کامل کی یف به اتحادیه اروپا، واکنش نشان داد.
«اولگ نیکولنکو» سخنگوی وزارت خارجه اوکراین در همین رابطه در بیانیه‌ای شدیدالحن گفت: ما از اظهارات وزیر امور خارجه اتریش در مورد آینده اروپایی اوکراین ناامید هستیم.
ما آنها را از نظر راهبردی کوته بین می‌دانیم که به نفع اروپای متحد نیستند.
وی همچنین افزود که که شالنبرگ دیدگاه مثبت اکثریت قریب به اتفاق جمعیت اعضای بنیانگذار اتحادیه اروپا نسبت به عضویت اوکراین را نادیده می‌گیرد.
نیکولنکو با اشاره به اظهارات «دیمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین، گفت که اوکراینی‌ها قبلاً تاوان بسیار سنگینی برای اشتباهات کشورهای اروپایی پرداخته‌اند.
روز گذشته رسانه‌های اتریش به نقل از وزیر خارجه این کشور خبر دادند که اوکراین و اتحادیه اروپا باید به دنبال توسعه مدل جدید از همکاری باشند که به معنای عضویت کامل کی یف در این اتحادیه نباشد.
شالنبرگ در همین رابطه از کشورهای بالکان غربی یاد کرد که راهی طولانی را جهت نامزدی عضویت در اتحادیه اروپا طی کرده بودند.
«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در ۲۸ فوریه (۹ اسفند ۱۴۰۰) درخواست پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا را امضا کرد.
روز بعد، پارلمان اروپا از قطعنامه‌ای حمایت کرد که به آن وضعیت یک کشور نامزد اعطا می‌کرد.
در ماه آوریل، «اورسولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا، پرسشنامه‌ای به رهبر اوکراین برای آغاز مذاکرات در مورد الحاق به این اتحادیه ارائه داد.
زلنسکی پیشتر بخش اول پاسخ‌ها را به بروکسل ارسال کرده بود.