خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

40 درصد مدارس استان گلستان فرسوده است- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 05 اردیبهشت 1401 - 09:36
گروه استان‌ها- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گلستان گفت: 40 درصد مدارس استان گلستان فرسوده است و بیش از 80 پروژه نیمه تمام آموزشی در استان وجود دارد.
استان،گلستان،آموزشي،سرانه،فراهي

وحید فراهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان، با اشاره به فرسوده بودن بیش از 40 درصد مدارس استان گلستان اظهار داشت: اکنون بیش از 80 پروژه نیمه تمام آموزشی در استان وجود دارد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گلستان افزود: 80 پروژه و 500 کلاس نیمه تمام در استان گلستان داریم که برای اتمام آنها نیازمند کمک خیران هستیم.
فراهی تصریح کرد: تا پایان مهر با تامین اعتبار 180 کلاس از طرح‌های در حال ساخت تحویل آموزش و پرورش استان گلستان می‌شود که حدود 50 درصد طرح‌های در ساخت است.
وی عنوان کرد: ما در سرانه آموزشی استان نسبت به سرانه متوسط کشور کمتر هستیم و برای رسیدن به این امر نیازمند این هستیم که حدود 140 هزار مترمربع فضای آموزشی جدید در استان احداث کنیم تا به سرانه آموزشی کشور برسیم و امیدواریم با نگاه بلند مسئولان استانی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی این امر مهم هر چه زودتر در استان گلستان محقق شود.
انتهای پیام/581/ح