خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالانه باید 1000 کلاس درس در شهرستان‌های استان تهران احداث شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 20:10
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به وضعیت تراکم دانش‌آموزی در شهرستان‌های استان تهران گفت: نیازمند احداث سالانه 1000کلاس در شهرستان‌های استان تهران هستیم.
استان،تهران،پرورش،آموزش،شهريار،غرب،نفر،شهرقدس،ملارد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهریار، محمد صیدلو امروز در مراسم افتتاح مدرسه گام دوم انقلاب در شهرستان شهریار با اشاره به وجود 50 هزار فرهنگی در شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: در حال حاضر تراکم دانش‌آموزی در شهرستان‌های استان تهران در هر کلاس 32 نفر است که متراکم ترین آن در غرب استان تهران با 34 نفر می‌باشد.
وی بیان کرد: نسبت دانش‌آموز به معلم در این مناطق 19 به یک نفر است که 2.5 درصد نرخ افزایشی را نشان می‌دهد که پاسخگویی به این مطالبات نیازمند احداث سالانه 1000 کلاس در شهرستان‌های استان تهران است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران افزود: از اساسی‌ترین برنامه‌هایی که باید مورد توجه قرار گیرد مدرسه محوری است که با این رویکرد می‌توان تعلیم و تربیت در مدارس را با تعیین خلاقیت‌ها و اولویت‌ها پیش برد.
اختصاص سرانه‌ها به بخش آموزش و پرورش غرب استان تهران ضروری است
در ادامه محمد محمودی شاه نشین نماینده مردم شهریار، ملارد و شهرقدس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی اعمال سلیقه‌ها در تغییر قانون گفت: در این شرایط که اعتبارات به سختی دریافت و مدارس به سختی مدیریت می‌شود مدیریت صحیح دارای اهمیت بسیار است.
وی خاطرنشان کرد: امروز شاهد این هستیم که در آموزش و پرورش زیرساخت‌ها برای معیشت معلمان و توسعه همه جانبه تعلیم و تربیت فاقد بستر مناسب است، اما بهره‌گیری وزارت آموزش و پرورش از مدیران جوان تحول خوبی را ایجاد کرده که امید است ادامه داشته باشد.
نماینده مردم شهریار، ملارد و شهرقدس در مجلس شورای اسلامی افزود: در سال گذشته به همراه مدیران بحث اداره دوم را پیگیری کرده و قول مساعد داده شد حتی به دنبال این موضوع هستیم که اداره کل شهرستان‌های استان تهران هم به دو منطقه تقسیم شود که امید است حضور مسئولان سبب بهبود اختصاص سرانه‌ها در بخش آموزش و پرورش در غرب استان تهران شود.
انتهای پیام/ ع