خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره سد اکباتان به 8.5 میلیون متر مکعب رسید/ کاهش 60 درصدی ذخیره مخزن سد- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 04 اردیبهشت 1401 - 10:54
گروه استان‌ها_ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: ذخیره سد اکباتان در حال حاضر 8.5 میلیون متر مکعب است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 60 درصد کاهش یافته است.
سيار،آبرساني،ماه،افزايش،گذشته،همدان،كاهش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فرهاد بختیاری‌فر‌ صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به کاهش میزان بارش‌ها و افزایش شدت تنش آبی، شمار روستاهای زیرپوشش آبرسانی سیار افزایش می‌یابد.
وی با اشاره به اینکه همه ساله شمار آبرسانی‌های سیار همزمان با آغاز فصل گرما؛ از خرداد ماه تا پایان مهر ماه افزایش می‌یابد، عنوان کرد: سال گذشته با توجه به شدت تنش آبی، بیشترین تعداد آبرسانی با تانکر در شهریور ماه به ثبت رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه در شهریور ماه پارسال 84 روستا به صورت دائم زیرپوشش آبرسانی سیار قرار گرفتند، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود با توجه به کاهش میزان بارش‌ها و افزایش شدت تنش آبی، نیاز استان به آبرسانی سیار افزایش یابد.
بختیاری‌فر با اشاره به شمار آبرسانی‌های سیار در اسفند ماه سال گذشته، گفت: درماه پایانی سال گذشته مجموعا 42 روستا تحت پوشش آبرسانی سیار قرار گرفتند.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره وضعیت بارش‌ها در شهر همدان، اظهار داشت: متاسفانه میزان ریزش‌های جوی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 27 درصد و نسبت به بلند مدت 40 درصد کاهش داشته است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: بر‌اساس گزارشات دریافتی، ذخیره سد اکباتان در حال حاضر 8.5 میلیون متر مکعب است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 60 درصد کاهش یافته است.
انتهای خبر/743